Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 38.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kedgeree
45min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Garlic and White Bean Stew
50min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min