Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 38.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Goat's Cheese Pie
1h 10 phút
Mushroom Parmentier
1h 10 phút
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 phút