Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 38.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kedgeree
45 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min