Apparaten en accessoires
Root Vegetable Gratin
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
2184 kJ /
526 kcal
Vetten
38.7 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
No Waste
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min