Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 19.3 g
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h