Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 19.3 g
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min