Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 19.3 g
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min