Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 19.3 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.