Mushroom Risotto
TM6 TM5 TM31

Mushroom Risotto

4.5 (804 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 60 g onions, quartered
    of shallots, halved
  • 300 g fresh mushrooms
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 450 g boiling water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 60 g water, hot
  • 20 g unsalted butter, diced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1715.6 kJ / 410 kcal
Eiwitten
10.5 g
Koolhydraten
55.5 g
Vetten
12.3 g
Verzadigd vet
5.1 g
Vezels
1.2 g
Natrium
389.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten