Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g lentils
of rice - 2 garlic cloves
- 50 g onions, quartered
- 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
- 50 g olive oil
-
400
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm) -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g water
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 483.4 mg
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Best Basic Houmous
5min
Versatile Smooth Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min