Apparaten en accessoires
Butter Chicken
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
chicken breasts skinless, diced (2-3 cm)500 g
-
tikka paste (see tip)100 g
-
ghee40 g
-
onions quartered150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
water100 g
-
tomato purée70 g
-
single cream500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
807 mg
Eiwitten
33.2 g
Calorieën
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
22.1 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Tikka Paste
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min