Apparaten en accessoires
Butter Chicken
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
chicken breasts skinless, diced (2-3 cm)500 g
-
tikka paste (see tip)100 g
-
ghee40 g
-
onions quartered150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
water100 g
-
tomato purée70 g
-
single cream500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
807 mg
Eiwitten
33.2 g
Calorieën
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
22.1 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Korma
40min
Tikka Paste
1u.
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Jalfrezi
1u.
Beef Madras
1u. 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1u. 5min
Prawn Bhuna
30min
Chicken Tikka
4u. 10min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chilli Con Carne
35min