Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 250 g red peppers, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 2 Tbsp tomato purée
-
1
heaped tsp meat stock paste
of 1 meat stock cube (for 0.5 l) - 1 Tbsp sweet chilli sauce
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 400 g tinned kidney beans, (1 tin, drained)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1u. 50min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Chicken Enchiladas
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Butter Chicken
50 min