Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 250 g red peppers, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 2 Tbsp tomato purée
-
1
heaped tsp meat stock paste
of 1 meat stock cube (for 0.5 l) - 1 Tbsp sweet chilli sauce
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 400 g tinned kidney beans, (1 tin, drained)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Butter Chicken
50 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Classic Flapjack
55 Min