Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 pork sausages
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g boiling water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp Worcestershire sauce
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1844.5 kJ / 440.9 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1169.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken and Leek Pie
1u. 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Toad in the Hole
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chilli Con Carne
35min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min