Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 pork sausages
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g boiling water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp Worcestershire sauce
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1844.5 kJ / 440.9 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1169.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Tuna Pasta Bake
1h
Toad in the Hole
1h
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Enchiladas
1h
Chilli Con Carne
35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min