Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumplings
- 50 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 140 g plain flour
- 20 g butter
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g milk
- 1 medium egg
Stew
- 70 g plain flour
- ¾ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 800 g stewing steak, cut in pieces (5 cm)
- 45 g olive oil
- 150 g onions, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade - 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g water
- 500 g ale
- 150 g button mushrooms, quartered
- 100 g carrots, sliced (5 mm)
- fresh parsley, leaves only, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2994 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 31.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Toad in the Hole
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Beef in Stout
1h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Cottage Pie
1h 10min
Butter Chicken
50min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Yorkshire Pudding
1h