Beef, Ale and Dumpling Stew

4.4 196 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

Dumplings
  • Cheddar cheese cut in pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves
    4 sprigs
  • plain flour
    140 g
  • butter
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • milk
    40 g
  • medium egg
    1
Stew
  • plain flour
    70 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • stewing steak cut in pieces (5 cm)
    800 g
  • olive oil
    45 g
  • onions quartered
    150 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves
    4 sprigs
  • water
    500 g
  • ale
    500 g
  • button mushrooms quartered
    150 g
  • carrots sliced (5 mm)
    100 g
  • fresh parsley leaves (optioneel) for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 56.5 g
Calorieën 2994 kJ / 716 kcal
Vetten 31.5 g
Koolhydraten 51.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...