Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 450 g chicken stock
- 80 g onions, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 3 black peppercorns
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf, fresh or dried
- 600 g chicken breasts, sliced (1 cm)
- 200 g leeks, sliced (1 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm) then halved
White Sauce
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 250 g milk
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 50 g white wine
Pastry Lid
- 375 g puff pastry, ready-made
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 54.3 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Toad in the Hole
1 godz.
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min