Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 220 g plain flour, plus extra for rolling
- 170 g unsalted butter, diced (1 cm), then frozen
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, cold
Sausagemeat Filling
- 150 g onions, quartered
- 450 g good quality pork sausagemeat
- 1 tsp dried mixed herbs
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg, beaten, for glazing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 563 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Toad in the Hole
1h
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Anzac Biscuits
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Buttercream Icing
5 dk
Rocky Road with Turkish Delight Pieces
2 Std. 20 Min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Scones
30min
Butterfly Cakes
1h
Yorkshire Pudding
1h