Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing
- 1220 g water
- 300 g pumpkin flesh, diced (1 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 30 g shallot, halved
- 100 g bacon lardons, smoked
- 40 g unsalted butter
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) -
60
g frozen green peas
of 60 g fresh green peas - fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 Std. 30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Curried Sausages and Lentils
1 Std.
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min