Pumpkin Risotto with Bacon
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Risotto with Bacon

4.3 (129 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin flesh, diced (1 cm)
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 30 g shallot, halved
  • 100 g bacon lardons, smoked
  • 40 g unsalted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 60 g frozen green peas
    of 60 g fresh green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1452 kJ / 345 kcal
Eiwitten
10.2 g
Koolhydraten
47.2 g
Vetten
12.4 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten