Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.3 88 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • onion cut in pieces
    40 g
  • chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water boiling
    800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1 ½
    1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • pearl barley rinsed
    300 g
  • dry white wine
    100 g
  • fine sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18.8 g
Calorieën 2171 kJ / 519 kcal
Vetten 21.7 g
Koolhydraten 62.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...