Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.3 ( 79 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 40 g onion cut in pieces
  • 100 g chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 800 g water boiling
  • 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)
  • 300 g pearl barley rinsed
  • 100 g dry white wine
  • 2 pinches fine sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only

Voeding
per 1 portion
Calorieën
519 kcal / 2171 kJ
Eiwitten
18.8 g
Vetten
21.7 g
Koolhydraten
62.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten