Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Creamy Broccoli Sauce
35 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1hod. 40min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min