Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Mushroom Risotto
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Kedgeree
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Courgette and Feta Risotto
30min