Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Kedgeree
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min