Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
One-pot Moussaka
30 min
Creamy Courgette Soup
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Gratin
1h
Ratatouille
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h