Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pea and Mint Purée
- 1 garlic clove
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 250 g frozen green peas
- 100 g water
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 10-15 g)
Risotto
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 450 g liquid vegetable stock, salt-free, hot
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 100 g frozen green peas
-
pea shoots, for serving
of rocket leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Kedgeree
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Fennel Risotto
35min