Petits Pois and Pancetta Risotto

Petits Pois and Pancetta Risotto

4.4 179 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces
    80 g
  • shallots halved
    40 g
  • olive oil plus extra for frying
    50 g
  • frozen petits pois defrosted
    200 g
  • dry white wine
    100 g
  • risotto rice
    200 g
  • liquid vegetable stock
    450 g
    450 g chicken stock
  • pancetta sliced or cubed (1 cm)
    150 g
  • single cream
    30 g
    30 g unsalted butter, diced
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • fresh mint leaves chopped, to taste
    5 - 10
  • fine sea salt to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20.7 g
Calorieën 2357 kJ / 563 kcal
Vetten 33.8 g
Koolhydraten 44.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...