Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 200 g frozen petits pois, defrosted
- 100 g dry white wine
- 200 g risotto rice
-
450
g vegetable stock
of 450 g chicken stock - 150 g pancetta, sliced or cubed (1 cm)
-
30
g single cream
of 30 g unsalted butter, diced - 2 - 3 pinches ground black pepper
- 5 - 10 fresh mint leaves, chopped, to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2357 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 33.8 g
Alternatieve recepten
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Pea and Mint Risotto
40 min.
Kedgeree
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chilli Con Carne
35min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min.
Courgette and Feta Risotto
30 min.
Curried Parsnip Soup
30 min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min.
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min.
Toad in the Hole
1h