Compatibele versies
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms, in small pieces
- 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves (1 small handful)
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, smoked, diced (2 cm)
- 150 g button mushrooms, sliced
- 400 g risotto rice
- 500 g boiling water, plus extra for soaking
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 50 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Asparagus Risotto
45min
Prawn Saganaki
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom Risotto
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Seafood Risotto
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min