Compatibele versies
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms, in small pieces
- 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves (1 small handful)
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, smoked, diced (2 cm)
- 150 g button mushrooms, sliced
- 400 g risotto rice
- 500 g boiling water, plus extra for soaking
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 50 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Seafood Risotto
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Pasta Amatriciana
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min