Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 25 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 600 g liquid vegetable stock, hot
- 1 dried bay leaf
- 1 pinch saffron
- 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 500 g frozen mixed seafood, (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted
- 70 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 lemon, juice from half and half cut in wedges for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.8 kJ / 473.9 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 296.1 mg
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Fish Stew
45 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min