Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 25 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 600 g liquid vegetable stock, hot
- 1 dried bay leaf
- 1 pinch saffron
- 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 500 g frozen mixed seafood, (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted
- 70 g unsalted butter, diced (1 cm)
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.8 kJ / 473.9 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 296.1 mg
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Asparagus Risotto
45min
Prawn Saganaki
35min
Rice with Duck
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Monkfish and prawn soup
1h
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min