Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water
- 5 mint leaves
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 24 prawns, raw, peeled, deveined, deveined
- 200 g feta cheese, diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Shakshuka
50min
Seafood Risotto
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 dk
Seafood Stew with Rice
30 dk
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min