Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded if desired, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra for garnishing
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 240 g tinned cherry tomatoes, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g passata
- 50 g white wine
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g large raw prawns, peeled, deveined
- 150 g feta cheese, crumbled
- 1 lemon, cut in wedges
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 18.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Crab & Prawn Linguine
25 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Prawn saganaki with feta
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min