Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g chicken thighs, skin on, bone in, patted dry
- 5 g garlic powder
- 5 g onion powder
- 5 g sweet paprika
- 5 g hot paprika
- 10 g light brown sugar
- 3 g ground black pepper
- 10 g fine sea salt
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried thyme
- 40 g olive oil
- 3 garlic cloves, halved
- 150 g onions, quartered
- 700 g water
-
30
g chicken stock paste, homemade
of 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 250 g orzo
- 300 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 50 g pitted black olives
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 - 2 lemons, cut in wedges, for garnishing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 621.7 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Mexican Stuffed Peppers
45min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Prawn Saganaki
35 min
Chicken Enchiladas
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min