Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
of whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 491.1 mg
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Tomato and Haddock Rice
50min