Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
of whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 491.1 mg
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min