Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
of whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 491.1 mg
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min