Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min