Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min