Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Cod with citrus butter
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min