Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Steamed Salmon Parcels
55 Min