Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Brodet (Fish stew)
1sa 15 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min