Compatibele versies
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
of 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1hod. 45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min