Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
TM6 TM5

Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio

4.7 ( 20 beoordelingen )

Ingrediënten

Lentils

  • 200 g lentils type Castelluccio
    of 200 g dried green lentils (see variation)
  • water cold, for soaking

Citrus and Herb Topping

  • 1 garlic clove
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 1 fresh red chilli deseeded
  • 15 g fresh parsley leaves
  • 15 g fresh basil leaves
  • 15 g fresh mint leaves
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil drained
  • 1 Tbsp pickled capers drained
  • 45 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 1 lemon juice only
  • 4 sea bass fillets with skin

Cooking

  • 1000 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 1 Tbsp lemon juice
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
429 kcal / 1794 kJ
Eiwitten
30.1 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
24.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten