
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions quartered
-
2
roasted red peppers, preserved
of 2 red peppers - 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kcal / 1899 kJ
- Eiwitten
- 49.59 g
- Vetten
- 18.04 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vezels
- 2.88 g