Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 49.59 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vetten
- 18.04 g
- Vezels
- 2.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Seafood Risotto
40 min
Monkfish and prawn soup
1hod.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min