Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 49.59 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vetten
- 18.04 g
- Vezels
- 2.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Prawn Saganaki
35 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min