Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 49.59 g
- Koolhydraten
- 23.42 g
- Vetten
- 18.04 g
- Vezels
- 2.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Seafood Risotto
40 min
Prawn Chow Mein
45 min
Prawn Saganaki
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Seafood Pozole
1h 15min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Seafood Korma
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min