Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
of 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Squid with Ginger and Soy
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veracruz Fish
30min
Cabbage soup
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min