Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
of 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Fish Stew
45 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min