Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
of 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Fish Stew
45 min
Cod with citrus butter
50 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min