
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
of 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper sliced
- 100 g red pepper sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1000 g floury potatoes peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 356 kcal / 1486 kJ
- Eiwitten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g