Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 50 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g olive oil
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 80 g green peppers, cut in pieces
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 500 g raw prawns, peeled, medium
- 400 g fish fillets, e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Seafood Risotto
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Veracruz Fish
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min