Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 50 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g olive oil
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 80 g green peppers, cut in pieces
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 500 g raw prawns, peeled, medium
- 400 g fish fillets, e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Seafood Risotto
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Prawn Saganaki
35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1小时 15 分钟
Brodet (Fish stew)
1小时 15 分钟
Creamed Cod
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min