Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 50 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g olive oil
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 80 g green peppers, cut in pieces
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 500 g raw prawns, peeled, medium
- 400 g fish fillets, e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Keralan Fish Curry
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Seafood Korma
40min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Seafood Korma
40min
Tomato and Haddock Rice
50min