Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 50 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g olive oil
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 80 g green peppers, cut in pieces
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 500 g raw prawns, peeled, medium
- 400 g fish fillets, e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min
Prawn Saganaki
35 min
Rice with Duck
1h 5min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Seafood Risotto
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min