Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm) - 1200 g liquid vegetable stock (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g large raw prawns, peeled
- 300 g courgettes, sliced
- 2 garlic cloves
- 250 g dried tagliatelle
- 1 Tbsp olive oil
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fresh dill leaves
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1050.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Sicilian Salad
30min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min