Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm) - 1200 g liquid vegetable stock (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g large raw prawns, peeled
- 300 g courgettes, sliced
- 2 garlic cloves
- 250 g dried tagliatelle
- 1 Tbsp olive oil
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fresh dill leaves
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1050.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Crab & Prawn Linguine
25min
Creamed Cod
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min