Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Chive Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 3 - 4 fresh chives, chopped (5 mm)
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
Avocado Cream
- 2 ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)
- 50 g mayonnaise
- 50 g crème fraîche
- 40 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 150 g mixed salad leaves
- 200 g smoked salmon
- 220 g cooked, peeled prawns, large
- 1 Tbsp fresh chives, chopped (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 595.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn Saganaki
35min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sicilian Salad
30min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Fish Stew
45 Min