Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Chive Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 3 - 4 fresh chives, chopped (5 mm)
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
Avocado Cream
- 2 ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)
- 50 g mayonnaise
- 50 g crème fraîche
- 40 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 150 g mixed salad leaves
- 200 g smoked salmon
- 220 g cooked, peeled prawns, large
- 1 Tbsp fresh chives, chopped (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 595.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sicilian Salad
30 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Sicilian Prawn Salad
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Halloumi Salad
20 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min