Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stalks fresh rosemary, leaves only
- ½ bunch fresh basil, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh oregano, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 8 garlic cloves
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 2 tsp fine sea salt
- 3 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g boneless lamb leg
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Seafood Rice
1h 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min