Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g extra virgin olive oil
- 3 medium eggs
Ragù
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 30 g onion, halved
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g beef mince, broken in pieces
- 150 g pork mince, broken in pieces
- 180 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g tomato purée
- 5 - 6 fresh basil leaves
- 1 fresh bay leaf
- 1 pinch ground nutmeg
- water
Assembly
- 300 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3979 kJ / 951 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Ham Hock Potato Bake
35min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min