Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g dried penne pasta
- 170 g ricotta cheese
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken Pizzaiola
50 min