Apparaten en accessoires
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
chicken breasts, skinless diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried penne pasta400 g
-
ricotta cheese170 g
-
lemons finely grated zest and juice2
-
ground black pepper1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1049 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
3254 kJ /
777.8 kcal
Vetten
28 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
82.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Keeping It Cosy
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min