Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g dried penne pasta
- 170 g ricotta cheese
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1sa 55 dk
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min