Gnocchi Carbonara with Peas

Gnocchi Carbonara with Peas

3.5 265 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • bacon lardons
    120 g
  • olive oil
    10 g
  • frozen peas defrosted
    150 g
  • fresh gnocchi (see tip)
    500 g
  • boiling water
    250 g
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 610 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1947 kJ / 466 kcal
Vetten 26 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...