Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 120 g bacon lardons
- 10 g olive oil
- 150 g frozen peas, defrosted
- 500 g fresh gnocchi (see tip)
- 250 g boiling water
- 100 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 610 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Pasta
25 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min