Apparaten en accessoires
Lamb Korma
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
6 portions
Ingrediënten
-
onions quartered160 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lamb shoulder meat, boneless cubed (3-4 cm)1000 g
-
olive oilghee30 g
-
tomato purée60 g
-
garam masala1 tsp
-
plain yoghurt plus extra for serving150 g
-
cooked rice for serving
-
fresh coriander leaves for serving
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
36 g
Calorieën
3304 kJ /
787 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Family Table
65 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6u. 30min
Quick Lamb Dhansak
45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Butter Chicken
50min
Beef Madras
1u. 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1u. 15min
Lamb Rogan Josh
1u. 45min
Chicken Jalfrezi
1u.
Prawn Bhuna
30min
Cape Malay Chicken Curry
1u.
Chicken Akhni
1u. 30min
Lamb Keema with Peas
1u.