Apparaten en accessoires
Sous-vide Poached Eggs
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 pieces
Ingrediënten
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
183 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
359 kJ /
87 kcal
Vetten
6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
0.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Basmati Rice
35min
White Long-grain Rice
35min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min