Compatibele versies
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Brandy Hot Chocolate
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min