Compatibele versies
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Cod with citrus butter
50min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Asparagus and Mango Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min