Compatibele versies
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Sous-vide Poached Eggs
30min
Mulled Wine
30min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Green Smoothie
10min
Mashed Potatoes
45min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h