Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Marmalade-glazed Ham
1u. 50min