Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Nachos with Chilli and Cheese
40min