Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Chilli Beef
55min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Chinese Pork with Vegetables
1小时 20 分钟
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min