Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh root ginger, freshly grated
- 150 g red onions, cut in wedges
- 150 g red peppers, sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 150 g carrots, sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice
- 1 tsp brown sugar
- 70 g oyster sauce
- 100 g mangetout, trimmed
- 150 g baby pak choi, roughly chopped
- 1 tsp fine sea salt
- 1 fresh red chilli, sliced diagonally
- 2 Tbsp roasted, unsalted cashew nuts
- 2 spring onions, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40min
Curry Noodles with Pork
45min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Smoky Pork and Beans
3h
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min