Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh root ginger, freshly grated
- 150 g red onions, cut in wedges
- 150 g red peppers, sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 150 g carrots, sliced (0.5 cm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice
- 1 tsp brown sugar
- 70 g oyster sauce
- 100 g mangetout, trimmed
- 150 g baby pak choi, roughly chopped
- 1 tsp fine sea salt
- 1 fresh red chilli, sliced diagonally
- 2 Tbsp roasted, unsalted cashew nuts
- 2 spring onions, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Curry Noodles with Pork
45 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Smoky Pork and Beans
3h
Sticky Chilli Beef
55 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min