Apparaten en accessoires
Chicken Saag
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
fresh spinach leaves700 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli (optioneel) halved, deseeded1
-
vegetable oil20 g
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
plum tomato halved50 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
water150 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken breasts skinless, diced (3 cm)1000 g
-
lemon juice30 g
-
plain yoghurt for serving50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
604.8 mg
Eiwitten
40.1 g
Calorieën
1617.2 kJ /
386.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Keralan Fish Curry
30min
Quick Lamb Dhansak
45min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Quick Lamb Dhansak
50min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Keema with Peas
1h
Prawn Bhuna
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Kofta Curry
1h 10min
Beef Madras
1h 30min