Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 700 g fresh spinach leaves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp ground turmeric
- 50 g plum tomato, halved
- 10 g fresh coriander, cut in pieces
- 150 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 1000 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
- 30 g lemon juice
- 50 g plain yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617.2 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 604.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala
50min
Keralan Fish Curry
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb saag
1h 30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min
Chicken Jalfrezi
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Kofta Curry
1h 10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min