Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 700 g fresh spinach leaves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp ground turmeric
- 50 g plum tomato, halved
- 10 g fresh coriander, cut in pieces
- 150 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 1000 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
- 30 g lemon juice
- 50 g plain yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617.2 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 604.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Keralan Fish Curry
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Prawn Bhuna
30 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Madras Curry Powder
5min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Lamb Rogan Josh
1h 45min