Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 80 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
- 160 g fresh green peas
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 bay leaf
- 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1892.8 kJ / 452.4 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 487.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Curried Sausages and Lentils
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Cashew Chicken
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min