Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Cottage pie
1h 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken Cacciatore
50min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min