Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Circassian Chicken
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lamb Stew
50min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Tomato basil chicken stew
35 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min