Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 600 g water
- 520 - 550 g chicken thighs, skinless, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- 200 g parsnips, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50 min
Beef with Mushrooms
30 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Honeyed Chicken
25 min
Creamy mustard chicken stew
40min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min