Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces
- 200 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 1 bunch fresh thyme leaves
- 800 g lamb meat, shoulder or neck, diced
- 150 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g meat stock
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 300 g fine green beans, halved
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Curried Sausages and Lentils
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Quick Lamb Dhansak
50min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min