Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces
- 200 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 1 bunch fresh thyme leaves
- 800 g lamb meat, shoulder or neck, diced
- 150 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g meat stock
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 300 g fine green beans, halved
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Shepherd's Pie
1h 40min
Circassian Chicken
2 Std.
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Lamb Stew
50min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min