Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces
- 200 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 1 bunch fresh thyme leaves
- 800 g lamb meat, shoulder or neck, diced
- 150 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g meat stock
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 300 g fine green beans, halved
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Curried Prawns with Rice
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Lamb Korma
4 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min