Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
of 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 3.925 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9hod. 15min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min