Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
of 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 462.5 mg
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Pork Chops with Orange
2h 25min