Apparaten en accessoires
Beef in Stout
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
462.5 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
1318.1 kJ /
315 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Smoky Pork and Beans
3u.
Chinese Pork with Vegetables
1u. 20min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef Goulash
2u. 45min
Beef Stroganoff
1u.
Rice with Duck
1u. 5min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26u. 15min
Sautéed Pork with Cider
55min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Beef Bourguignon
1u. 30min
Chicken Étouffée
45min