Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
of 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness)
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1199 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Beef and Ale Stew
2u. 20min