Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
of 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 462.5 mg
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Étouffée
45min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Smoky Pork and Beans
3h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min