Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 80 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
-
1
tsp fresh thyme
of 1 pinch dried thyme - ½ tsp brown sugar
- 1 tsp vinegar
- 300 g beef stock
- 450 g brown ale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 20.1 g
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef Goulash
2hod. 45min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore
50 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Lamb Stew
50 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min