Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 80 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
-
1
tsp fresh thyme
of 1 pinch dried thyme - ½ tsp brown sugar
- 1 tsp vinegar
- 300 g beef stock
- 450 g brown ale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 20.1 g
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1j 55 mnt
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Beef Stroganoff
1hod.
Chicken Tagine
25min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1hod.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Goulash
2h 45min