Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- ½ Tbsp sweet paprika
- 2 Tbsp white wine vinegar
- ½ tsp dried oregano
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 50 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1894 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 29.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Rice Pudding
55min
Bolognese Sauce
1h 15min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Circassian Chicken
2h
Italian Crusted Lamb
5h
Chicken Tagine
25 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Chicken Cacciatore
50min
Honeyed Chicken
25 min