Apparaten en accessoires
Lamb Stew
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (3 cm)900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet paprika½ Tbsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
45.2 g
Calorieën
1894 kJ /
453 kcal
Vetten
29.6 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comforting Stews
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min