Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
of 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40 min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Layered Chicken Dinner
2h
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken Cacciatore
50min