Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
of 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef in Stout
1h 40min