Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp vegetable oil
- 500 g pork shoulder, boneless, diced (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 120 g green peppers, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 480 g tinned mixed beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 279 mg
Alternatieve recepten
Curry Noodles with Pork
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chilli Con Carne
35 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Beef in Stout
1h 40min