Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp vegetable oil
- 500 g pork shoulder, boneless, diced (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 120 g green peppers, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 480 g tinned mixed beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 279 mg
Alternatieve recepten
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min