Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp vegetable oil
- 500 g pork shoulder, boneless, diced (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 120 g green peppers, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 480 g tinned mixed beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 279 mg
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken Étouffée
45min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Pulled Pork Rolls
30min
Curry Noodles with Pork
45min