Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2087 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30 min.
Sautéed Pork with Cider
55min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min.
Smoky Pork and Beans
3h
Beef in Stout
1 godz. 40 min