Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2087 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Turkey Crumble
1h 10min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Sautéed Pork with Cider
55min
Coronation Chicken
30 Min
Beef in Stout
1h 40min